fredag 21 augusti 2009

kräftskiva

Den dära videon "nedan" som Marcus & Lillen la in skulle va roligt men de tyckte inte jag skit kass.
Men de ska ju va dom 2 till de dom har samma humor hmm..
Ja ha nu ska ja snart till dagis och lämna fesan ser ut som de kommer bli regn faktiskt tråkigt.
kl 2 ska vi till banken sen börjar vi riva köket nästa vecka eller ja Marcus de där med att bygga är nog inte min starka sida jag har sagt att jag kan måla hehe

Nova är så skinkig hon har ont i tänderna så jag tycker att dom kan få komma upp nu
för hon kliar och har ont stackars notis=)

Ikväll är de kräftskiva hos Anna & Piggen ska försöka ta många bra bilder som man kan lägga upp bloggen sen.


Bara för denna låten är såååå bra

torsdag 20 augusti 2009

HAHAHAHAHAHAHA

Var bara tvungen att lägga upp denna, höll på att kissa på mig av SKRATT!!

HÄR kommmer DEN:

Torsdag

Har precis kommit hem har varit och lämnat gossen på dagis, så nu är de slut med att sova länge på morgonen vi går upp kl 7 varje morgon i alla fall när de är dagis.
Theo tycker de är jätte roligt på dagis och han har hittat några nya kompisa men de visste vi nästan att de skulle gå bra för han är så framåt=)
Novisen har somnat igen hon är morgon trött hehe

Igår baka jag och Theo kanelbullar mkt goda blev dom=)
Annars gjorde vi inte så mkt igår, Marcus dök soffan när han kom hem från jobbet han hade vist feber och vem är på jobbet i dag om inte Marcus envis vet vi alla att han är=)
så vi la bara på soffan & dega hela kvällen kan va skönt de oxå i bland.

Ikväll är de ljusparty som gäller och fotbolls träning för fesan om Marcus inte är dålig när han kommer hem i så fall får vi hoppa Theos träning.
Novisen hon har börjat sitta lite själv inte länge men de är ändå lite hon kommer ju bli lite sen för hon skulle ju egentligen bara varit 4 mån.
Men hon har kommit ifatt bra ändå=)

nej nu ska passa på att städa lite medans kikkan sover.

tisdag 18 augusti 2009

Kök

Nu ska vi snart beställa köket, men kan inte riktigt bestämma oss för hur det ska se ut, har just nu 2 alternativ som vi tycker är vettiga och NU VILL VI ATT NI SÄGER VAD NI TYCKER!!

Överst i bloggen är där röstningsalternativ, helt enkelt kryssa i vilka bilder du tycker verrkar snyggast o kommentera gärna om ni har förslag!!


Bild 1 & 2:






Bild 3 & 4:





SÅ HÄR ser köket ung. ut i verkligheten:



-------



HELGEN!!


Från i torsdags till i söndags hade vi fint besök! Lillen & Ketty var här och vi hittade på det ena och det andra, en helfestlig helg iallafall : ) MÅSTE göras om. Knappt ett minne av vad vi gjorde i torsdags (påminn mig) men i fredags stressade jag, lillen & theo upp till bilbesiktningen för att besiktiga husvagnen (BLANKT papper). Efter det var vi på Willys och storhandlade.


Vi käkade mackor sen på kvällen på nyöppnade subway som marilene ÄLSKAR. Därefter glodde vi på "The Proposal" som var rätt så bra!
I Lördags hade vi bastupoolparty, eller nästan pool medräknat, fick tömma vatten och fylla på tills vi hade lagom med klor - inte riktigt stabiliserat sig efter chockkloreringen.
Vi, lillen, ketty, håkan, jenni, marlene, jolle hade skitroligt iallafall och senare vid 2 tiden dök jimmie upp också.

IDAG började Theo på dagis igen! 3 timmar om dagen, 6 på torsdagar med utflykt och allt sånt och ledig fredagar. Hittade en kompis som hette William idag och enligt theo bodde han här på grusvägen "någonstansomkring" hummm : )
Ska vänta på en fin dag så ska vi ta lite vackra bilder på theo och nova! Om man nu kan fotografera fint! Inget löfte där inte.


NEJ ha det!
Och tack lillen o ketty för härlig helg!!








söndag 16 augusti 2009

fylla AB

Nu sitter lillen här i egen skönsång och skriker för full hals medans jenni hon tittar på, kollar in helt till hon själv brister ut i toner som är så höga att mina trummhinnor inte orkar med mer och brister i gråt!!!!!!!!!


fulla AB och klockan är knapp 2113 på datorn som inte stämmer överhuvudtaget, men SKÅL från oss!!