torsdag 14 maj 2009

Hepp!


Idag var Theo på sin andra fotbollsträning och det gick bara bra! CUP på lördag igen så vi får se om han har fått lite matchkunskap denna gången, hehe, sist var det bara så roligt att titta på när de små knattarna lirade.

Annars har vi lagt golv i relaxdelen i bastun så den börjar bli riktigt klar, npgon golvlist och lite möbler så är den helt klar!
Imorgon ska man se om man kan hitta lite möbler och städa lite innan lördag MEN sen ska jag OXÅ ha lite mys med MARILENE med middag & film!!! Var ett tag sen nu med alla sexhundra olika projekt och tankar... (kyss på dig älskling)

Den 11e maj var det 6 år sen Michel försvann.. Är inte den som pratar om det så ofta för det är juh inte dirkekt något superkul att prata om.. Har inte heller varit vid gravplatsen på år nu för jag tycker bara det är jobbigare för varje år som går, händer så mycket som han missar och det känns så konstigt dumt att han inte är här och kan uppleva det, hade gett vad som helst för att han skulle kunna träffa Marilene, Theo & Nova!! Han hade älskat dom juh.... FNYS vilken jäkla gud skickar upp en sån som Michel? tsss. gud.. YEAH RIGHT! Någon sagoberättare som slagit igenom med Bibeln och lyckats lura miljoner människor under flera tusen år - DÄR snackar vi litteraturpris!

På lördag är det återträff med min gamla klass (iallfall en 3del av den..)


BILDER















tisdag 12 maj 2009

Då va de redan tisdag dagarna går undan..
Igår va jag och lena ute & gick en lång runda
de va riktigt skönt väder ute.
Marcus sluta tidigare för att han skulle måla på bastun så nu är de inte mkt kvar..
sen grilla vi på kvällen..

Ska börja planera införNovas dop nu hon börjar ju bli stor=)
Theo är ju döpt så då ska Nova oxå va de mkt viktigt.
Får vi väl se vilken som får äran att hålla henne..

Idag har jag och Nova bara slöat borde egentligen gå ut men vi har inte kommit så långt=)
Roligare att gå ut när Theo är hemma så är de fint väder i morgon så ska vi gå till lekplatsen dom har faktist en sån här i hanaskog hehe.
Snart kommer väl Marcus hem ska köra och hämta gossen då.
Han har varit hos farmor & farfar sen Söndes.

Nu äter Nova upp min arm så ja får göra lite käk till henne..



Bästa kompisar på lör är de dax igen för match igen











Snart klart.