lördag 15 augusti 2009

Lördag

Marilene ska uppdatera så jag bara lämnar denna texten just nu






fredag 14 augusti 2009

Besiktning

Då har vi besiktigat husvagnen!! Blankt papper så ytterligare två
år med husvagnssemester går! Handlat lite på Willys också. Nu ska
vi inom siba och handla det sista och ikväll tar vi en bia.

Härligt att vara ledig en fredag :)

På lördag blir det BASTU!!

Helg

Ja då va de Fredag igen.
Igår va de begravning för Marcus Farmor de är ju alltid sorligt med begravningar men de gick bra känns mera naturligt när de är gamla hon blev ju 94 år så hon har haft ett långt liv.
på kvällen kolla vi på film med Lillen & Ketty, Step Brothers ganska bra faktist=)
Va uppe till halv 2 i natt, Nova vakna 7 men jag är pigg än så länge=)

Marcus Lillen & Theo är inne och besiktar husvagnen så har vi de oxå gjort sen.
Fesan ska med Farmor & Farfar ihelgen och campa med husvagnen.
Ikväll blir de bio vet inte vilken vi ska se än men någon blir de, får se om någon kan ta Nova men de ordnar sig nog=)



bara för kelly family är bra.

torsdag 13 augusti 2009

Äta

Nova försöker äta :)

onsdag 12 augusti 2009

Uppdaterad!!

Ja.. nu har vi varit lite slöa igen med våran blogg, men ibland måste man pausa lite så man orkar skriva om allt som hänt.. Det har ju trots allt hänt en hel massa, både tråkigt och roligt.

För att få det mest hemska avklarat tar jag det först. I tisdagsmorgon vid 10 började Kims begravning. Det är den näst hemskaste begravning jag varit på, det är INTE meningen att ett litet barn på 3 dagar ska dö innan han ens hunnit leva ett händelserikt liv. Hela familjen sörjer med Kristoffer & Ketty och vi kommer stå vid eran sida när ni somhelst behöver oss.

Bara att se den lilla kistan gjorde att det knöt sig i magen. Att se Kristoffer & Ketty vara så förtvivlade gjorde knutan ännu större, men mest ont gjorde det efter jordsättningen när man skulle lägga ner sin blomma för att säga adjö - då brast det för alla!


Mycket död nu. Förra lördagen dog min farmor också - dock mer väntat, hon hade varit sjuk länge och åt & drack inte som hon skulle sista tiden. Var och grattade henne när hon fyllde 94 och då sa hon inte så mycket utan hade blivit mycket dement. Det är också väldigt jobbigt att se, inte som när man var liten och hon pratade om allt möjligt. Man saknar. Man förstår inte varför livet är så kort?


NEJ nu får vi liva upp oss så gott det går!
Idag har Marilene tvingat mig att hjälpa henne att städa! Plockat igjordning nästan överallt härnere och fått det ordnat så att man kan tycka det ser bra ut! Hon längtar INTE tills vi ska bygga om köket - DÅ kommer det damma som aldrig förr och skit i varje hörn kommer det att stå : ) hehe. Men jag arbetar upp mig psykiskt nu så jag ska tåla ett och annat "stökutbrott". Hon är så söt Marilene - *peeyyyss*

I helgen städade jag och Theo bastun oxå och satt upp fönsterhakar, tänkte rensa lite på gården med, så vi skulle ta hans fyrhjuling så han kunde köra lite skit till mig, men nej då, efter en timmes letning efter nycklarna ger vi upp och inser att jag nog har dom på jobbet! Gaaaah, sen hann vi inte så mycket mer för vi skulle vara i Broby klockan 16 för att spela brännboll ( N E J, vi kom inte i tid:) )
Theo körde vi hem till sin mormors syster där han fick bada och Nova fick för första gången sova hos farmor!!

Efter brännbollen som gick SUPER för mig (kan hända jag var den enda som var nykter för jag lyckas alltid ha jour när något kul händer) stack vi hem till broren för lite singstar och allmänt skitsnack. Superkul, så vi ska ha lite poolbastüpartü på lördag!

Nej nu har jag nog glömt hälften och ska inte skriva mer för man ska ju orka läsa det också, vi får helt enkelt se till att uppdatera liiiite mer ofta!!

Imorgon begravs min farmor så då får jag berätta om det..


- Hälsning till HEBBISH och MARIA *vi längtar*

- Hälsning till Lillen & Ketty *ses i helgen*


ÖVER OCH UT!