lördag 18 april 2009

Häromdagen körde Theo ATV! Den har inte fungerat som den ska men Johnny och Kim tog och lagade till den så att den skulle fungera normalt. Sen körde Theo som en galning såklart runt gården. Han lyckades tom. köra rakt in i garageporten - så går det när man inte tittar dit man kör utan på allt annat : )
Men han repade sig snabbt och rallade snart iväg igen.

Igår var vi på sjukan IGEN med lillan, inhalerade lite sen blev det bättre. Den läkaren vi hade då förklarade nog bäst av alla.. Och tog sig verkligen tid med att titta ORDENTLIGT på henne!

Skor har vi också handlat hela famliljen, det var lite på tiden för min del.. Och Guitar Hero har man köpt igen.. uchs, så kul det är. Mycket bra musik i den versionen.

HEPP!











fredag 17 april 2009

Nu får man väl skriva lite igen, ett tag sen..

Ligger några dagar borta i tiden så dessa bilder är lite äldre.
Lillen o Theo var ute och fotograferade lite, Theo var den som bestämde vad som skulle fotograferas, och det är juh inte direkt dom sakerna man själv hade velat ta kort på.


Theo hittade lite SOPOR, ett självklart val för ett foto(???)



Vi fortsätter med skräptemat:




ÄNTLIGEN har Theo fått koll på läget och börjar ta bilder på bra saker som man inte behöver skämmas för :D




TRODDE JAG IALLAFALL:



Och avslutar med en bild på grabben med däcket!



Ska få upp lite bilder på Nova snart igen. Hon har varit inne på sjukhuset och vänt igen.. Ytterligare en förkylning på den gamla men än inte lika illa, och vi hoppas att det inte ska bli lika illa som förra gången..
Theo han har fått en dvärgurskanin som han ska ta hand om, foto kommer på den också : )
hepp!

tisdag 14 april 2009



Nu var det några dagar sen man uppdaterade sig..
I måndags grillade vi lite! Vädret verkar ju ha helt och hållet bestämt sig för sommar. Hebbe & Maria hade med sig MYCKET mat *småhånga* 1 kg kyckling o en hel paket "korv" : )
Tyvärr blev jimpis & CO sjuka så vi får knåpa ihop en annan dag så vi får ihop lite umgås en dag.

Idag byggde vi vidare lite på bastun och halvprovbastade, varmt och skönt blir det. Ska bara få upp lite lavar istället för den xtremt snygga korgsoffan som jag släpat in där. Sen ska den målas också i sommar.. någongång, hehe.
Marilene mamma & fredde fick ta sig hit för att träffa Nova såklart, sen för att Theo & Svante skulle få bada för det råkade jag visst lova igår - och hade dom inte gjort det hade det snabbt blivit 3e världskriget här.

MEN det slutar inte där, vi har varit ännu mer effetiva idag. Städat husvagnen gjorde jag efter dom stuckit hem. Vi hade visst glömt en Tsatziki i kylskåpet.. och en honungsburk - OCH DET förstår jag inte hur, för själv äter man 200 kg på ett ung. i månaden. Ett trasa, varmt vatten, hålla för näsan och lite rengöringsmedel så fixade jag husvagnen.

HEPP!
(Några av bilderna nere har Marilene tagit - en lite fotosession)