lördag 11 april 2009

Igår var det påsk! eller ja, det är det fortfarande..
Var hemma hos Marilenes mamma igår och åt dansk fläskastek. Riktigt gott och hång som jag är åt jag till min mage sa åt mig att jag inte skulle våga ta en enda tugga till.
Diskuterade lite vad påsken är till för (extremt kristen är man juh) och ni får gärna kommentera om vi har fel - jesus korsfästes långfredagen och återuppstod annandag påsk!?

Nova sov mest som vanligt, åt lite, sov lite. Men hade en liten stund där hon låg och tittade!
Missade tyvärr en kväll med heb & fisk som råkar vara i krokarna östra göinge, men måndag får vi ta en grönsaksmassaker på grillen. Jimpis & CO tittar förhoppningsvis också förbi då.

Annars idag händer inte mkt. Tvätta o städa bilen hade jag tänkt mig, handla lite på Maxi och bort på elgiganten och få tag på lite fotopapper så man kan anstränga skrivarens färgpatroner en bit.

hepp!











måndag 6 april 2009

POKERKVÄLL och jag & Marilene vann första omgången (Neeej, kan INTE tänkta mig att Marilene egentligen kom etta, vi vann tillsammans : ) )

Full fräs var det efter lite stress med att komma in. Alla brukar vara sena men denna kväll kom all atyp en timme förtidigt.. och jag och Marilene hade inte ens hunnit komma hem eller in innan alla var där.. jag var lite tidigare men självklart hade jag inte kommit ihåg husnyckeln : )

Nova passade på att spy lite med, en rejäl fontän rätt ut över sig själv och golvet!
Inte undra på förstås - INTE med den minen hon har på fotot nedan : )


SNART POKER IGEN!