fredag 27 mars 2009

Promenad

Igår var vi hos Emma & Dennis & självklart Tova.
Tova röjde som fan som vanligt, hon kommer bli rolig när hon kommer upp i tonåren! (grattis emma) Och vi var ute o gick.. Det var rätt varmt och skönt först tills kalla vindar började blåsa, och frösen som man är så var sista biten en aning seg.


Idag blir det Glimåkra och middag. Hungrig.
Theo han skulle ha tuppkam så jag gjorde mitt bästa med hans babyhår som inte vill stå åt det håll jag ville det skulle, men efter 6½ liter vax så stod det iallfall någorlunda lodrätt!

















Theo o Tyson vilar :D


tisdag 24 mars 2009

Viggo

Igår spelade jag lite poker på nätet : ) skoj skoj, ligger + änsålänge iallafall hehe.
Annars var det rätt lugnt, gjorde inte allt för mkt. Senare på kvällen dök Viggo upp (Marilenes kusins pojk) med föräldrar och Marilenes farbror.

Idag ska Lina komma & underhålla Marilene & träffa Nova. Planera in en pokerkväll ska vi göra oxå, för nu var det länge sen!

Lite slö idag så nu skriver jag inte mer












söndag 22 mars 2009

Söndag

DAmIT!
Jahaja, nu har jag ingen bil i några dagar för igår gick en fjäder sönder på mitt ena framhjul.. Mindre skoj, fast vi fick iallfall väck den från däcket efter den smällt så att man sakta o säkert kunde köra hem bilen igen. Beställt nu fjäder på Mekonomen iallafall som får den på tisdag!

Var hemma hos Lillen o käkade lite. Dennis kom också förbi och han är nya ROCKABILLY-kungen med bandet Dead & Aroused. Får hålla koll på MySpace när dom dyker upp där.

Och Kevin han är rolig förresten :D Så jag kastar upp lite bidler på honom: