fredag 1 maj 2009

Bastupremiär

YES!

Nu är iallafall bastudelen färdig och klar att användas!! Så idag har man premiärbastat med MYCKET GODKÄNT resultat! Det roliga var att det var typ 55 grader men jäkligt hett så mestadels satt man på golvet.. Kan berott på att jag inte fixat poolen än så man kunde inte svalka sig med ett kallt dopp! Men den dagen kommer snart den med!
(Får ta bilder på bastun imorgon och lägga ut)

Igår var det valborg och vi var i östanå och kollade lite, dock inte på någon eld för vi var där redan vid 20 för barnen ska ju helst orka åka lite karuseller och hoppa lite hopptorn.

Förresten vill jag berätta att Marilene är underbar :) Händer nog inte så superofta att man tänker på att säga det inte, men SÅ är det (och det borde väl hon fatta, hehe)


Imorgon kommer JIMPA och Emma hit med lille söta Jack och hälsar på! Dom saknar man riktigt nu för det var ett jäkla tag sen. Blir lite promenad och lite sällskapsspelande, och kanske kan man tvinga med dom på ett provbastning?

HEPP!











onsdag 29 april 2009

I går va jag och köpte att baby gym till Nova hon älskar de redan, de första hon gjorde va att kräka ner de..
Marcus och Theo va duktiga i går dom städa altanen och bilen Theo älskar att städa hoppas att
de håller i sig men de tror jag ju inte=)

I dag ska vi till banken kl 2 så marcus slutar tidigare.
annars har de inte hänt så mkt tänkte vi snart skulle försöka skriva om dom 7veckorna på sjukhuset de är väl på tiden nu..

I morgon ska vi på hjärtundersökning med Nova. hoppas på att hålen har blivit mindre.
Och de är ju valborg oxå. vi ska umgås med Dennis o Emma äta lite god mat och åka till östanå en runda med barnen och kolla på lite raketer=)






Nova kollar in sitt nya baby gym=)

måndag 27 april 2009

Marcus tycker att jag ska skriva här nu när jag är hemma hela dagarna=)
Idag är De bara jag & Nova hemma Theo är hos sin farmor & farfar..
Nova hon börjar närma sig 4 kilo hon börjar bli en stor flicka.

I Lör va Lina & Tim här vi grillade sen spela vi lite guitar hero och mario kart Jag skratta när Lina spela guitar hero men när turen kom till mig insåg jag att de inte va så lätt som de ser ut när marcus spelar hehe..

I dag kommer Dennis Emma & Tova. Dennis ska göra 2 rätters middag till oss de är rätt bra att ha en bror som e kock och kan skämma bort en i bland..


Theo Älskar sin fyrhjuling





Novas första skor=)







börnar i grusen som Theo säger