lördag 21 mars 2009

Wilmer på besök

Idag var Wilmer med Marcus och Lollo på besök! Wilmer han kryper på det mest roliga sättet jag sett ännu, och jag kan defenitivt lova att Magnus (världens starkaste man) kan ta o passa sig för Wilmer kommer ha ett par grymma armar om han fortsätter krypa så : )
Kollade in våra utrymen med alla "bra & ha" saker också.. Det är inte lite det.. Får ta o fota lite på röran så alla kan lida med mig sen i sommar då jag får rensa ut det mesta.
Och ikväll får man middag av Lillen - längtar redan - för jag råkar ju vara en mkt liten men hungrig man!
BILDER!!!
(får jag inte ha bilderna här så får ni säga till : )







fredag 20 mars 2009

FREDAG!




Nu är det fredag! Som tur är det någon som har sagt det annars hade man ju inte haft en aning! I onsdags var hemsjukvården här och tog vikt och längd på vår minsta familjemedlem.
Hon var då 2650gram och mätte 46cm! Hon växer så det knakar, inte konstigt att hon ligger och knorrar till och från hela tiden.



Annars har vi varit på kalas - Lukas & Svante har fyllt år! Och Svante fick visst en guitarhero så jag var ju tvungen o testa då mitt spel har blivit draget på golvet.. *gah*

Mormor & "morfar" fick ta hand om den lilla lite.

Idag ska jimmy han trilla in med sin familj. Då ska vi ut o gå lite!


Måste ju oxå berätta att idag tittade jag på michels minnesfilm, usch.. Den väcker en del känslor som man nästan glömt! Och frågor.. man vet ju inte hur det gick till egentligen.
BILDER!!

























onsdag 18 mars 2009

Farmor 94

Jahaja, nu är hon äldre än innan! men hon är inte alls samma farmor som förr..

Innan var hon en aning senil och frågade vad det var för dag 5 gånger på en timme, men nu var hon nästan helt borta. Sa inte alls mycket och det är lite tråkigt, så det är väl därför man inte varit där på mycket länge. Inte alls kul att se sina släktingar bli så borta och sjuka. Jag ska inte bli gammal helt enkelt!

Men lite bilder blev det, inte direkt några bra men ibland får det vara lite kvantitet över kvalitet:















söndag 15 mars 2009

Jaha.. idag hade jag planerat att ta en massa foton när vi var o badade men det gick ju inte..
inte för att jag glömde kameran, utan för att jag glömde sätta in minneskortet i kameran innan idag.. GAH

aja, men badade gjorde vi och det var kul! Theo han är lite smårädd för vatten men inte lika mkt som han har varit innan, hehe.

Annars stack vi hem till dennis o emma efteråt o käkade lite kinamat. Imorgon är det hälsokoll o lönesamtal på jobbet.. se om man kan få till en 100% ökning.

hepp